Request App

Request heeft een unieke Request-App ontwikkeld, waarmee uw gasten hun favoriete muzieknummer via hun smartphone bij de DJ kunnen aanvragen. Op een heel eenvoudige manier kunnen uw gasten in de zoekmodule de artiest of titel van hun keuze opzoeken. Ook als ze niet meer precies weten hoe het nummer of de artiest heet. De Request-App zal de artiest of het nummer zelf voorstellen op basis van de zoekopdrachten. Vervolgens ontvangt de DJ van uw evenement automatisch het verzoeknummer op zijn smartwatch en kan hij, indien het past in de sfeer van de avond en het moment, deze toevoegen aan zijn playlist.

Wilt u een nummer aanvragen op uw evenement? Ga dan met uw smartphone naar de Request-App op de app.requestdj.nl. Open de pagina die speciaal is aangemaakt voor uw feest en geef het nummer op. Met een zeer ruime keuze uit verschillende nummers, weten wij zeker dat uw nummer terug te vinden is.

Weet u niet meer hoe het nummer precies heet, maar wel een (deel van) de songtekst? Voer dan de songtekst in en de Request-App geeft u alle nummersuggesties die deze tekst bevatten.

Uw Request DJ houdt tijdens het draaien uiteraard rekening met de gelegenheid, de sfeer en uw persoonlijke voorkeur. Het kan daarbij dus voorkomen dat het een tijdje duurt voordat uw nummer gedraaid wordt. Mochten er nummers zijn die u beslist niet wil horen, kunt u dat uiteraard aangeven bij de DJ.

Geef uw feest of evenement een extra persoonlijk tintje en breng uw gasten op de hoogte van het gebruik van de Request-App. Uw DJ weet precies het juiste moment te vinden om verschillende nummers in te mixen zodat u kan genieten van een avond vol gevarieerde muziek. Daarnaast weet u ook direct hoe het met de muzieksmaak van uw gasten gesteld is!

Voting System

REQUEST heeft een vernieuwende manier van muziek aanvragen ontwikkeld om uw feest nog leuker te maken! Met het “REQUEST voting systeem” kunnen u en uw gasten elk half uur stemmen op een aantal nummers. De uitslag van deze stemrondes zal worden gedraaid na het half uur. Deze vorm van interactie met uw REQUEST DJ zorgt voor een unieke ervaring dat niet snel vergeten zal worden. Wij geven u ook de mogelijk om voorafgaand aan het evenement zelf te bepalen op welke nummers uw gasten kunnen stemmen.

© 2021 Request