Voor een geslaagd bruiloftsfeest moet je echt bij de Request DJ zijn. Hij draait precies de muziek die aansluit bij het publiek. De spetterende lichtshow maakt er een knalfeest van waar nog lang over gepraat wordt. Ook zijn gepersonaliseerde DJ booth is echt een aanrader! Kortom alle lof voor de Request DJ

MARK RIJNBEEK
Huwelijksfeest

BRUILOFT DJ VAN REQUEST

De mooiste dag van uw leven nóg mooier maken? Van de openingsdans tot de afsluiter, Request zal deze romantische dag een perfecte muzikale invulling geven. Deze dag draait helemaal om de liefde. Voor een extra persoonlijk tintje kiest u voor de gepersonaliseerde dj-booth met een afbeelding van uw trouwkaart, champagneglazen of een foto van het gelukkige paar.

Request DJ Bruiloft brochure

 Ondanks dat onze aanvraag, door omstandigheden, erg kort dag was, heeft de Request DJ snel en adequaat gehandeld. Daarnaast heeft de DJ alles netjes geïnventariseerd, zodat hij precies wist hoe wij het wilden hebben. Mede daardoor heeft de Request DJ ons een super avond bezorgd, waar nog steeds vele mensen over praten.

MARLEEN & ROEL VAN ROOSMALEN
Huwelijksfeest

 De Request DJ heeft op ons huwelijk gedraaid. Hij heeft er een geweldig feest van gemaakt. De dansvloer is niet één keer leeg geweest! De interactie met de artiesten van een surprise-act was optimaal. Super bedankt, we weten je te vinden voor een volgend feest.

DONJA GRÜNFELD-LOHMAN
Huwelijksfeest
© 2021 Request