HET GAAT OM JULLIE WENSEN

De trouwdag is misschien wel één van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Een unieke dag met maar één kans om deze onvergetelijk te maken. Daarom is het belangrijk om vooraf jullie wensen en voorkeuren met de Request DJ te bespreken. Niets is onbespreekbaar en werkelijk alles is mogelijk.

In het voorgesprek onderzoeken we welke DJ past bij jullie wensen. Natuurlijk kunnen wij u, dankzij onze ervaring, ook adviseren over het verloop van de dag, eventuele openingsdans of het complete feest.

Uw Request DJ begrijpt heel goed dat het voor een optimale beleving van jullie dag niet alleen om geluid gaat. De sfeer en aankleding van de omgeving zijn minstens zo belangrijk. Request stemt de DJ-draaitafel, de verlichting en het geluid exact af op jullie beoogde droomdag.

SAMEN MET JULLIE GASTEN

Jullie willen samen met jullie gasten een geweldige dag beleven. De Request DJ regelt voor jullie de muzikale beleving. Of het nu gaat om gepaste muziek tijdens de trouwceremonie, achtergrond loungemuziek tijdens een diner of herkenbare danshits op jullie grandioze feest. Omdat we vooraf de muzikale wensen bespreken, kunnen jullie genieten van de grote dag, zonder zorgen over de muziekstijl en het geluidsniveau. Indien jullie wensen, draait de DJ graag de verzoekjes van jullie bruiloftsgasten.

Request heeft zelfs een unieke app ontwikkeld, die jullie gasten in de gelegenheid stelt om verzoeknummers digitaal te versturen naar de DJ. U kunt er dus van uitgaan dat de dansvloer vol zal blijven staan.

EEN ONVERGETELIJK FEEST

De gasten zullen nog lang praten over jullie huwelijksdag: de ceremonie begeleid door  “jullie nummer”, het diner met de sfeervolle lounge/jazz-achtergrondmuziek, de indrukwekkende emotionele openingsdans aan het begin van de feestavond. Allemaal geweldige momenten om nog lang van te genieten. En natuurlijk raakt men niet uitgesproken over het sfeervolle bruiloftsfeest. Een avond waar iedereen elkaar kan verstaan maar toch ook de dansvloer op kan gaan.

De Request DJ levert op de achtergrond een bijdrage aan blijvend mooie herinneringen voor jullie toekomst. De Request DJ zorgt, door zijn muziekkeuze aan te passen aan de muziekwensen van jullie en jullie gasten, voor een onvergetelijke sfeer.

VRIJBLIJVEND GESPREK AANVRAGEN

Zijn jullie nieuwsgierig of Request dé geschikte DJ partner is voor  jullie huwelijksdag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: Telefoon 06-13343454 of stuur een e-mail naar info@requestdj.nl

VERTROUW OP JULLIE REQUEST DJ

De Request DJ staat in dienst van jullie wensen, jullie gasten en dus jullie trouwfeest. Op de huwelijksdag moeten jullie kunnen genieten van de beleving die deze dag met zich meebrengt. De Request DJ treft alle voorbereidingen en zal in samenwerking en overleg met de locatiemanager en/of de ceremoniemeester uw dag muzikaal ondersteunen.

De Request DJ is geen DJ die op de voorgrond treedt en zichzelf belangrijker vindt dan het bruidspaar of hun gasten. Natuurlijk is er een microfoon aanwezig voor speeches, sketches of andere initiatieven. De DJ zelf zal deze microfoon niet gebruiken. Hij laat liever de muziek voor zich spreken.

De Request DJ is op tijd aanwezig en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. De Request DJ is flexibel, in stijl gekleed en komt al zijn afspraken na. Gecombineerd met een dosis muzikale ervaring staat de Request DJ garant voor een geslaagde en zorgeloze huwelijksdag. Daar kunnen jullie op vertrouwen.

 Voor een geslaagd bruiloftsfeest moet je echt bij de Request DJ zijn. Hij draait precies de muziek die aansluit bij het publiek. De spetterende lichtshow maakt er een knalfeest van waar nog lang over gepraat wordt. Ook zijn gepersonaliseerde DJ booth is echt een aanrader! Kortom alle lof voor de Request DJ

MARK RIJNBEEK
Huwelijksfeest

 Ondanks dat onze aanvraag, door omstandigheden, erg kort dag was, heeft de Request DJ snel en adequaat gehandeld. Daarnaast heeft de DJ alles netjes geïnventariseerd, zodat hij precies wist hoe wij het wilden hebben. Mede daardoor heeft de Request DJ ons een super avond bezorgd, waar nog steeds vele mensen over praten.

MARLEEN & ROEL VAN ROOSMALEN
Huwelijksfeest

 De Request DJ heeft op ons huwelijk gedraaid. Hij heeft er een geweldig feest van gemaakt. De dansvloer is niet één keer leeg geweest! De interactie met de artiesten van een surprise-act was optimaal. Super bedankt, we weten je te vinden voor een volgend feest.

DONJA GRÜNFELD-LOHMAN
Huwelijksfeest
© 2021 Request