ERVARINGEN MET REQUEST

Reviews over de DJ

DJ JUZZ van REQUEST heeft nu voor de derde keer tijdens de stedelijke KNVB straatvoetbal finale. En wederom weet JUZZ de juiste muziek te draaien voor de betreffende doelgroep. Zijn enthousiasme en perfecte apparatuur zorgt er iedere keer weer voor dat het een feestje wordt. Kortom, tot volgend jaar!

LARRY VAN OMMEN
Medewerker sport,
gemeente ‘s-Hertogenbosch

DJ JUZZ heeft naast onze kerstborrel nu ook in Noordwijk in Strandclub-O ons bedrijfsfeest gedraaid. het was nu ook weer helmaal TOP.

LENNIE VAN VUGT
Medewerker HSO

 JUZZ is een uitstekende DJ die van ons schoolfeest een dikke party wist te maken! Voelt goed aan welke muziek bij de doelgroep hoort, is flexibel in afspraken. Kortom: compliment!

STIJN DE LEEUW | SINT JANSLYCEUM
Schoolfeest

Ik wilde REQUEST toch nog even een megacompliment geven. Wat een topavond en wat heeft DJ JUZZ goed gedraaid. Muziek, sfeer alles was helemaal top. Veel complimenten van iedereen gekregen en in het bijzonder over de DJ.

RONAH HALMAN | LYNCWISE
Summer Event

De DJ van REQUEST, JUZZ heeft voor onze “Theo event” gedraaid van 15.00 tot 22.30 uur. Wij vonden het in een woord fantastisch dat hij ons event heeft opgeluisterd met zeer leuke muziek! Het was een succes en hebben een mooie dag gehad waar we met veel plezier op terugkijken.

HARRY & AGNES BOSCHMAN
Theo event

DJ JUZZ van REQUEST was op ons verjaardagsfeest in onze tuin aanwezig en paste uitstekend de muziek aan. Heerlijke zomerse lounge muziek op een geluidsniveau dat onze gasten elkaar prima konden verstaan. Verder totaal geen opmerkingen, slechts verwondering. Helemaal top, en zo wij inmiddels begrepen hebben vonden onze gasten dat ook. Eén van onze gasten heeft DJ JUZZ gelijk geboekt voor een examenfeest.

TON & NELLY LIPS
Verjaardags-tuinfeest

Ik heb REQUEST voorafgaand aan het feest, de verzoeknummers van de gasten door gemaild. Hij heeft deze nummers geordend en zo nodig opgezocht; er waren nl ook onbekende Zweedse nummers bij. Op een beamer was steeds te zien wie de aanvrager van dat nummer was; dat zorgde weer voor nieuwe gesprekken en kennismakingen. Kortom; iedereen was enthousiast!

ANITA VAN ZANDVOORT
Verjaardagsfeest

JUZZ heeft namens REQUEST voor de twee Fashion weekenden van FERD Zien & Horen, lounge muziek gedraaid. De muziek keuze was Top. Onze klanten waren erg enthousiast. Thanks, Juzz. Tot de volgende keer.

MANON RIMMELZWAAN
Fashion weekenden

REQUEST DJ JUZZ verstaat de kunst om zijn optreden precies af te stemmen op de gasten. Onze enthousiaste groep 8-leerlingen hebben daarom een super kampavond gehad. In combinatie met de geweldige Request’ lichtshow, waren ze niet meer van de dansvloer slaan. Echt super!

WILMA BORGMAN
Groep 8 feest

 Voor een geslaagd bruiloftsfeest moet je echt bij de Request DJ zijn. Hij draait precies de muziek die aansluit bij het publiek. De spetterende lichtshow maakt er een knalfeest van waar nog lang over gepraat wordt. Ook zijn gepersonaliseerde DJ booth is echt een aanrader! Kortom alle lof voor de Request DJ

MARK RIJNBEEK
Huwelijksfeest

 Ondanks dat onze aanvraag, door omstandigheden, erg kort dag was, heeft de Request DJ snel en adequaat gehandeld. Daarnaast heeft de DJ alles netjes geïnventariseerd, zodat hij precies wist hoe wij het wilden hebben. Mede daardoor heeft de Request DJ ons een super avond bezorgd, waar nog steeds vele mensen over praten.

MARLEEN & ROEL VAN ROOSMALEN
Huwelijksfeest

Daar zijn weinig woorden voor nodig. Request DJ heeft in JUZZ gewoon een top DJ. Wij hebben een heel erg gaaf feestje gehad!

CHANTAL DRIESSEN
Verjaardagsfeest

 Request heeft ons bedrijfsfeest voorzien van een perfecte DJ. Overdag heeft hij de gasten van op de open dag met rustige lounge muziek vermaakt. En wat een transformatie maakte dezelfde DJ door toen hij diezelfde avond ons personeelsfeest helemaal op zijn kop zette met eigentijdse muziek afgewisseld met oude bekende hits. De dansvloer is niet leeg geweest. We wisten niet dat zoveel collega’s de dansmove’s beheerste. Dankjewel Request DJ voor de fantastische dag. 

PIETER VAN DE STAM
Bedrijfsfeest

 De Request DJ heeft op ons huwelijk gedraaid. Hij heeft er een geweldig feest van gemaakt. De dansvloer is niet één keer leeg geweest! De interactie met de artiesten van een surprise-act was optimaal. Super bedankt, we weten je te vinden voor een volgend feest.

DONJA GRÜNFELD-LOHMAN
Huwelijksfeest

DJ JUZZ van REQUEST was op ons feest en paste uitstekend de muziek aan, aan het dansende publiek, ook (omdat we dat expliciet hadden gevraagd) konden mensen elkaar nog steeds goed verstaan. Kortom als je een DJ zoekt die zich wil aanpassen aan niveau, zoek dan niet verder! Van  70s, 80s, 90s tot etc. En volgens mij genoot hij er zelf ook van.

STEFAN VERHAGEN
Verjaardagsfeest
© 2021 Request