Ik wilde Request toch nog even een megacompliment geven. Wat een topavond en wat heeft DJ JUZZ goed gedraaid. Muziek, sfeer alles was helemaal top. Veel complimenten van iedereen gekregen en in het bijzonder over de DJ.

RONAH HALMAN | LYNCWISE
Summer Event

 Request heeft ons bedrijfsfeest voorzien van een perfecte DJ. Overdag heeft hij de gasten van op de open dag met rustige lounge muziek vermaakt. En wat een transformatie maakte dezelfde DJ door toen hij diezelfde avond ons personeelsfeest helemaal op zijn kop zette met eigentijdse muziek afgewisseld met oude bekende hits. De dansvloer is niet leeg geweest. We wisten niet dat zoveel collega’s de dansmove’s beheerste. Dankjewel Request DJ voor de fantastische dag. 

PETER VAN DE STAM
Bedrijfsfeest

UW BEDRIJFSFEEST DJ VAN REQUEST

Bent u op zoek naar een bedrijfsfeest DJ? Dan komen wij graag met u in contact. Request heeft veel ervaring met het begeleiden van bedrijfsevenementen. Zo weten we er iedere keer weer een geslaagd evenement te maken. We gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat u wensen zijn. Wij kunnen dan uw wensen vertalen naar de juiste sfeer op muziekaal gebied. Of het nu een personeelsfeest, jubileum of kick-off feest betreft. Wij hebben verschillende opties om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Wat dacht u van de lichtsfeer in uw huisstijl of uw eigen logo op een van onze moderne dj-booth’s.

© 2021 Request